Фоторепортажі

Долю ужгородців, які розповсюджували фальсифіковані алкогольні напої, вирішить суд

Прокуратурою Закарпатської області припинено діяльність організованої злочинної групи, яка займалася незаконним виготовленням, зберіганням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

16.02.2018, 10:42

Гірські вівсянки в Ужгороді – справжня сенсація у колі орнітологів та любителів птахів

Сьогодні нарешті добралася до ужгородського кар'єру, щоб побачити дивовижних пташок - гірських вівсянок (Emberiza cia L.) Вірніше, дивовижні не стільки самі вівсянки, як їх присутність на Закарпатті, а саме в Ужгороді, – пише у соцмережі Фейсбук Oksana Vashchuk.

16.02.2018, 09:19

Як це, проїхатися з ромами в електричці "Львів-Мукачево", можна побачити на фото та відео

Приміська електричка “Львів-Мукачево” є місцем паломництва закарпатських циган. Сергій Мотринець опублікував у мережі Фейсбук світлини та відео “розваг” юних ромів, які скачуть по лавицях для сидіння та лізуть на стелю вагона.

16.02.2018, 09:02

В Ужгородському університеті відбувся брейн-ринг на тему Європи

14 лютого на базі факультету історії та міжнародних відносин відбувся брейн-ринг на тему Європи від Представництва ЄС в України. Захід був організований Інформаційним центром ЄС УжНУ, який успішно функціонує на згаданому факультеті. Студенти змогли перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримали сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні – флешки, футболки, кепки та багато іншого.

16.02.2018, 08:28

Закарпатська поліція та прикордонники визначили, як діятимуть у рамках спецоперації «Мігрант»

Начальник Берегівського відділу поліції Євген Калитич провів робочу зустріч щодо проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

15.02.2018, 19:29

На Закарпатті консультативна місія ЄС ініціювала робочу зустріч із керівництвом Регіонального центру

У середу, 14 лютого, за ініціативи компоненту з верховенства права Консультативної місії Європейського Союзу в Україні та з метою подальшого співробітництва, відбулася робоча зустріч делегації Консультативної місії з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василем Попадинцем.

15.02.2018, 18:01

Керівники Ужгорода зустрілися з начальником відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та його заступники Ігор Фартушок, Василь Гомонай, Олександр Білак сьогодні зустрілися з Юргісом Вілчінскасом – керівником відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні.

15.02.2018, 17:07

Угорці передали Закарпаттю медичне обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів

Сьогодні представники угорського уряду передали Закарпатській обласній організації «Червоного Хреста» як гуманітарну допомогу обладнання для 57 сімейних амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів області.

15.02.2018, 17:01

Ужгородські рятувальники отримали нову сучасну пожежну машину

Автомобіль офіційно передали сьогодні, 15 лютого, рятувальникам 1-го державного пожежно-рятувального загону Ужгорода. Ключі та сертифікат на пожежне авто начальник Управління ДСНС України у  Закарпатській області Роман Гудак та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв передали начальнику Ужгородського міськрайонного відділу Віталію Ільницькому, а той – рятувальникам.

15.02.2018, 16:44

Акцію з популяризації служби у Збройних Силах України проводять на Закарпатті

У Виноградові виставкою та частуваннями в польовій кухні популяризують військову службу.

15.02.2018, 16:18

В Ужгороді перший відбірковий етап «Football for kids» виграли діти поліціянтів

В Ужгороді відбулися змагання з футзалу серед дітей працівників поліції та Перечинської школи-інтернату, якою опікується ГУНП в Закарпатській області. Турнір провели на базі спорткомплексу «Юність» за ініціативи Національної поліції України, яка розробила та втілила концепцію таких чемпіонатів спільно з Міністерством освіти та науки та ФСГ «Динамо» України.

15.02.2018, 15:17

Тіна Кароль "засвітилася" у прикрасах від закарпатської дизайнерки

Мирослава Козар, яка народилася та виросла в Мукачеві, вже кілька років живе у Львові та успішно створює оригінальні прикраси.

15.02.2018, 14:48

Закарпаттям на біціґлях: в Ужгороді презентували велопутівник для мандрівників

«Твоя наступна подорож Закарпаттям» – докладний путівник для любителів мандрувати на велосипеді. Презентували його 13 лютого в Ужгородському прес-клубі. Примірники путівника «Твоя наступна подорож Закарпаттям» обіцяють поширювати серед зацікавлених у велотуризмі, турінфоцентрах, також автори охочі поділитися ним із бібліотеками, якщо ті висловлять зацікавленість.

15.02.2018, 14:38

Стрітенська свічка має особливу силу!

Сьогодні, 15 лютого, греко-католики та православні відзначають Стрітеніє, Стрітення Господнє, або ж Грімниці. Стрітення є одним з найбільших християнських свят, яке відзначають на 40-й день після дня народження Ісуса Христа. Урочисто відзначати його почали з кінця V століття.

15.02.2018, 14:16

Дніпропетровщина поділилася з Закарпаттям двома тисячами доз вакцин проти кору

Закарпатська область отримала дві тисячі доз вакцини КПК (кір-паротит-краснуха) згідно з перерозподілом, здійсненим Міністерством охорони здоров'я України. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

15.02.2018, 14:02

У День закоханих омріяні дипломи вручили випускникам-географам УжНУ

У самостійне професійне життя рушили 39 магістрів і 13 спеціалістів-заочників факультету.

15.02.2018, 14:01

Ужгородка-чемпіонка Надія Гапатин навіть обігнала юнаків!

На чемпіонаті України серед юнаків та дівчат зі сноубордингу, який проходив на гірськолижному курорті «Буковиця», що на Львівщині успішно виступили закарпатські атлети.

15.02.2018, 13:32

Обласні депутати переймалися станом доріг, вакцинації, безкоштовним зубопротезуванням та надрами

У четвер, 15 лютого, у малому залі Закарпатської облради свої засідання провела постійна комісія з питань екології та використання природних ресурсів під головуванням Оксани Біров. В її роботі взяли участь також керуючий справами виконавчого апарату облради Юрій Гузинець, керівники державних установ, структурних підрозділів ОДА й облради.

15.02.2018, 13:16

Мер Ужгорода Богдан Андріїв: "Вклоняюся родинам, чиї долі зламали жорстокі непоправні втрати"

Сьогодні в Ужгороді на Православній набережній біля монументу «Скорботна мати» відбулися урочистості до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення радянських військ із Афганістану.

15.02.2018, 13:07

Нетверезий автопорушник в Ужгороді "совав" патрульним відкупну "п’ятисотку"

Полісмени купюру не взяли.

15.02.2018, 12:56

Останні новини