Фоторепортажі

Закарпатська ОДА та Ужгородська РДА позмагалися у цвітінні магнолій (фоторепортаж)

Цієї сонячної і теплої неділі кореспондент Ужгород.net став свідком, як біля Закарпатської ОДА та Ужгородської РДА одночасно зацвіли дивовижно ніжно-біла та рожево-біла китайські магнолії і тепер милують перехожих своєю божественною красою.

23.03.2014, 17:35

В Ужгороді цілими родинами насолоджуються з багатоповерхівок весняним цвітінням дерев

Помилуватися буйним цвітінням слив та черешень можна навіть із балкону своєї квартири. Читачка Ужгород.net надіслала кілька фотографій, як у Новому районі в подвір’ях багатоповерхівок ужгородці насолоджуються весняною красою цілими родинами…

23.03.2014, 14:22

Перший цвіт магнолії одягнув дерева на Ужгородщині

Вже 12 років поспіль сім’я Грушовських із Ужгородщини має нагоду милуватися цвітінням дивовижної квітки-дерева – магнолії, яка щороку ранньою весною прикрашає їх оселю.

23.03.2014, 11:52

В закарпатських селах – квітковий рай!

Нарешті справжня весна прийшла, друзі! Хто цього досі ще не відчув, треба терміново залишати бетонні коробки своїх квартир і вирушати на природу. Кореспондент Ужгород.net відвідав сад своєї бабусі поблизу Ужгорода і поділився своїми враженнями у фотосвітлинах.

23.03.2014, 11:12

Квітка-легенда дивовижною красою прикрасила Ужгородську РДА (фото)

Дивовижно ніжно-біла китайська магнолія зацвіла перед фасадом Ужгородської РДА і милує перехожих своєю божественною красою. Видовище настільки заворожує погляд, що одразу ж закохуєшся у цю квітку.

18.03.2014, 14:40

Ужгородські школярі вивчали Томаша Масарика у Карлових Варах (фоторепортаж)

Школярі з Ужгорода побували з екскурсією у курортному місті в Чехії – Карлових Варах, розташоване на заході історичної області Богемія, між Крушними горами та Карловарською верховиною. Організатором поїздки виступила закарпатська громадська організація «Мала Академія літератури і журналістики», яку очолює відома тележурналістка Ірина Гармасій.

17.03.2014, 18:44

Італія втрачає перлину, від якої у закарпатців залишився назавжди слід у серці

Італійський регіон Венето, столицею якого є Венеція, в неділю, 16 березня, почав проведення референдуму про вихід зі складу Італії. На плебісцит винесено питання «Чи підтримуєте ви утворення незалежної, суверенної, федеративної республіки Венеція?»

17.03.2014, 11:27

В Ужгороді рясно зацвіли фруктові дерева

Нині, хоч на дворі досить прохолодна температура повітря (вночі було лише +1, зараз +7 за Цельсієм), а на вулицях Ужгорода рясний цвіт фруктових дерев. Кореспондент Ужгород.net відзняв цвітіння ранніх слив і черешень біля Ужгородської центральної клінічної лікарні.

16.03.2014, 19:28

Як відзначали ювілей Карпатської України на Красному полі (фоторепортаж)

Вчора, 15 березня на території Меморіального парку «Красне Поле» що поблизу Хуста, до обіду було велелюдно. Сюди з’їжджалися громадські активісти, молодь, депутати різних рівнів, духовенство та чиновники обласного рівня і навіть 80-90-річні очевидці тих подій.

16.03.2014, 19:27

У центрі Ужгорода річка вражає екологічною «чистотою»! (фотофакт)

За останні роки стан малих річок дедалі гостріше стає важливою проблемою мешканців Закарпаття. Сьогодні кореспондент Ужгород.net зафіксував у центрі міста на березі надзвичайно «чисту» воду нашого колись славетного Ужа, який зараз має жалюгідне екологічне видовище.

13.03.2014, 17:49

Чудернацького монстра приніс Уж

Сьогодні, ужгородці та гості нашого міста, прогулюючись вздовж набережної Незалежності, кидали в бік річки Уж здивовані погляди. Чудернацьке велетенське дерево, яке добре «припаркувалося» на мілині посеред Ужа, тепер «прикрашає» річкові пейзажі і додає нашому європейському містечку неабияку екологічну «привабливість».

13.03.2014, 17:48

Білі голландські крокуси, вирощені в «домашніх» умовах, уже милують око закарпаток (фоторепортаж)

Земля ще холодна, тепла мало, сонця також не вистачає, але білосніжні голландські крокуси у саду 42-річної Нелі із смт Середнє, що на Ужгородщині, чудово прикрашають клумбу та дарують душевне тепло. Кілька цибулин з Голландії, які їй подарувала колега, дбайлива господарка торік розсадила в яблуневому саду і тепер насолоджується їх неймовірною красою.

11.03.2014, 15:41

«Радванське» сміття наступає на Ужгород (фото, відео)

Мікрорайон «Радванка» всього якихось 300-400 метрів від прокуратури Закарпатської області. Стихійне сміттєзвалище «майорить» навіть з транспортного моста через річку Уж. Розкидане навкруги різний непотріб вкриває увесь берег, аж впритул до залізничного полотна, за яким розташований ромський табір.

10.03.2014, 15:50

Вибоїсті дороги до закарпатських баз та нещадна вирубка лісу відлякує туристів (фоторепортаж)

На Закарпатті одна з найперспективніших та найприбутковіших галузей залишається туризм. Тут вам і неперевершені гірські краєвиди, і чисте повітря, і джерельна вода, і, насамперед, привітні мешканці краю. Здавалося, що ще потрібно для розвитку вітчизняного туризму?

10.03.2014, 11:13

Не рвіть, не топчіть, не губіть нас! (Фоторепортаж)

У Карпатських горах вже відчувається подих весни. І потішила вона нас першими квітами, які ніжним килимом вкрили землю перечинського гірського села Турички. Тут на лісовій галявині з’явилися прекрасні підсніжники, які буйно зацвіли.

01.03.2014, 17:29

Лумшорський варіант – це те, що треба!

Всього 70 км від Ужгорода потрапляємо у чарівну навколишню природу, чисте повітря та сірководневу купіль. Але для початку долаємо нелегкий шлях на верх у гори.

01.03.2014, 16:29

Останні новини