СДЮСШОР «Карпати» – «бронзові» призери V Спартакіади школярів

СДЮСШОР «Карпати» – «бронзові» призери V Спартакіади школярів
Днями у Херсоні завершилась V Спартакіада школярів з гандболу серед дівчат 2001-2002 року народження.

 

У змаганнях взяли участь вісім команд, які пройшли за підсумками зонального етапу. Команда від Закарпаття разом із львів’янками представляли Західну групу. В результаті жеребу гандболістки СДЮСШОР «Карпати» потрапили в одну групу з Кривим Рогом та Броварами.

У перший день змагань дівчата переграли Кривий Ріг з різницею у п’ять м’ячів, а в другий – побороли броварчанок – 21:18. Ці дві перемоги дозволили закарпаткам вийти у фінальну частину змагань, проте лише з другого місця.

Згідно з правилами змагань, наступний свій матч «Карпати» зіграли проти команди з Херсона, яка була першою у своїй групі. У дуже напруженій грі ужгородки поступились херсонкам з різницею в один м’яч. Проте свій шанс поборотись за призи гандболістки із Закарпаття використали сповна – вони впевнено переграли команду з Києва.

Першою стала команда з Херсону, другими – львів’янки.

За словами головного судді змагань Михайла Поляка, більшість матчів турніру пройшли у цікавій боротьбі. Спартакіада показала, що в Україні є талановиті гандболістки і вони можуть створити сильну збірну, яка за гідних умов підготовки та якісної роботи тренерського штабу зможе дати результат.

 

20 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів