ФК «Мункач» не зміг здобути перемогу на виїзді в Хмельницькому

ФК «Мункач» не зміг здобути перемогу на виїзді в Хмельницькому
Сьогодні, 4 жовтня, стартував третій тур першості України серед 19-річних футболістів у першій лізі. ФК «Мункач» із Мукачева проводив його на виїзді у Хмельницькому протии місцевого «Поділля». 

 

Злива, яка почалася ще до поєдинку, створила чимало проблем футболістам обох команд. Адже на полі було чимало калюж, які заважали молодим гравцям продемонструвати найкращі якості. Утім, попри важкі погодні умови, матч видався доволі цікавим та результативним. 

Закарпатці в двох попередніх турах набрали три очки, а хмельничани на один пункт менше, тож знаходилися нижче в турнірній таблиці, на 5-му місці. Утім, з перших хвилин матчу господарі  дали зрозуміти, що налаштовані не просто дати бій, а виграти цей матч. 

До перерви хмельничани зуміли забити гол після розіграшу кутового. А після перерви ФК «Мункач» залишився у меншості. Другу жовту картку на 48 хвилині отримав Михайло Хміль. Та, попри чисельну меншість, мукачівці все одно намагалися відігратися. Але на 52 хвилині господарі  забивають другий гол. Крапку ж в грі поставив нападник «Поділля» Андрій Богославський, який підключився до атаки своєї команди та був першим на добиванні. Отож, на 79 хвилині матчу рахунок став 3:0. «Мункач» міг «розмочити» рахунок на 87 хвилині, коли заробив право на пенальті. Але Владислав Апостолюк, хоч і переграв воротаря «Поділля» Костянтина Шевченка, однак влучив у стійку воріт.

Завтра матчі 3-го туру проведуть решта команд групи 2.

Наступний матч «Мункач» зіграє 12 жовтня вдома проти львівського «Опору».

 

 

04 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів