Жіноча гандбольна «молодіжка» не пробилася на фінал Євро-2017, а національна зазнала поразок у Польщі

Жіноча гандбольна «молодіжка» не пробилася на фінал Євро-2017, а національна зазнала поразок у Польщі
В заключному матчі українки зіграли з господарями відбірного циклу - збірною Хорватії. На жаль, нашим дівчатам не вдалося переграти лідера групи. Рахунок зустрічі – 22:16 на користь хорватських гандболісток. Тож путівку до фіналу молодіжного Євро-2017 вибороли Хорватія та Нідерланди, які в останньому матчі переграли Фінляндію.

 

До слова в складі нашої команди гравці наших «Карпат» Анастасія Мелекесцева та Яна Готра відповідно посіли друге та третє місце в списку кращих бомбардирів збірної.

Тож у 4-й відбірковій групі турнірне становище таке:

Команда

Ігри

Очки

1

Хорватія

3

6

2

Голландія

3

4

3

Україна

3

2

4

Фінляндія

3

0

В той час, як молодіжна жіноча збірна боролося за путівки до фіналу Євро-2017 національна жіноча збірна команда України взяла участь у товариському турнірі в польському місті Гданськ. Українська команда зіграли три поєдинки  проти збірних Словаччини, Польщі та Білорусі. У всіх трьох матчах наші дівчата поступилися.  В перший день турніру Україна програла Словаччині  – 25:28, а Білорусь взяла гору над Польщею –  24:23. Наступного ігрового дня наші дівчата зіграли з господарками й зазнали фіаско – 17:26. Цього дні Білорусь перемогла Словаччину – 27:22. 19 березня українки завершували  турнір поєдинком проти Білорусі, і знову програли з різницею в один м’яч – 23:24.  Тож Білорусь стала лідером цього турніру, друге місце посіли гандболістки збірної Польщі, які перемогли в заключному матчі команду Словаччини – 29:25. Україна – замкнула квартет учасників турніру.

У складі національної команди виступали гравчині ужгородських «Карпат» - Анна Лезінська, Ірина Компанієць та Ірина Яблонська-Бобаль.

Роман СЕНИШИН

 

22 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів