Що сьогодні в Ужгороді роблять комунальники

Що сьогодні в Ужгороді роблять комунальники
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Філатова, Снігурського, Баб’яка, І.Франка, Загорській, Дворжака.

 

Працівники «УжАгроміксу» косять на Студентській набережній, підстригають живопліт у сквері Масарика, Ротарі-парку, а також монтують квіткові вазони, де висадять пеларгонії в альпінарії.

Комунальне підприємство КШЕП готує до поточного ремонту вулицю Дворжака, займається відновленням дорожнього покриття після земляних робіт.

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони біля драмтеатру, на вулиці Швабській. Крім того, працівники підприємства ліквідовують несанкціоновані стихійні сміттєзвалища на вулицях Одеській, Гвардійській, Закарпатській, Заньковецької (№5,7,15), Грушевського (№74), у провулку Університетському.

Працівники " КБК" продовжують влаштовувати бордюри, ФЕМ-плитку на вулиці Закарпатській, облаштовувати бордюри на вулиці Антонівській. Це ж товариство робить капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулиці Минайській № 3,5,7, 9 (демонтаж теплокамер та бордюрів).

«СемБілдінг» продовжує поточний ремонт на вулиці Доманинській (асфальтування), готує до поточного ремонту вулицю Василя Комендаря (Джамбула).

На вулиці Панькевича, 81 триває капітальний ремонт водопроводу та каналізації.

Джерело: прес-служба Ужгородської міськради.

 

26 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів