Закарпаття вже готується до опалювального сезону 2017/2018 років

Закарпаття вже готується до опалювального сезону 2017/2018 років
Засідання обласного антикризового енергетичного штабу відбулося в Ужгороді під головуванням директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Едуарда Маляра.

 

Основне питання, яке розглядалося – підготовка господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

В містах та районах області заплановано підготувати 2859 житлових будинків та відремонтувати 182 покрівлі, провести ремонт 108 систем холодного водопостачання, підготувати 1343 котелень, зокрема, капітально відремонтувати 75 котелень, замінити шість котлів, підготувати 65,1 км теплових мереж, замінити 0,4 км теплотрас. Також у рамках підготовчих заходів, заплановано замінити 8 кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж, підготувати 102 водопровідні та каналізаційні насосні станції, а також 21 водопровідну та каналізаційну очисну споруду.

За підсумками засідання, райдержадміністраціям, міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам доручено у найкоротші терміни розробити та затвердити заходи з підготовки підпорядкованих підприємств житлово-комунального господарства до роботи в наступний опалювальний період та утворити відповідні оперативні штаби (робочі групи). Крім того, рекомендовано проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності використання альтернативних видів палива.

 

17 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів