22-25 травня Ужгород прийматиме низку студентських "подій"

22-25 травня Ужгород прийматиме низку студентських "подій"
Тиждень студентської дружби відбудеться З 22-го по 25 травня в Ужгородському нацуніверситеті пройде низка студентських свят.

 

У рамках святкування відбудеться ціла низка спортивних та фестивальних подій. У перші три дні пройдуть змагання на Кубок Дружби з чотирьох видів спорту:

22 травня – футбол, баскетбол (місце проведення: спортивний майданчик біля гуртожитку №4, початок о 14:00)

23 травня – настільний теніс (місце проведення: спортивний майданчик біля гуртожитку №4, початок о 15:00)

24 травня – крикет (місце проведення: Спортивний комплекс УжНУ, початок о 15.00), ВОЛЕЙБОЛ (місце проведення: спортивний майданчик біля гуртожитку №4, початок о 14:00)

Апофеозом свята у попередні роки був Студентський фестиваль, який запам’ятався захоплюючою концертною програмою й численними смаколиками національних кухонь. Цього року «Студентський фестиваль» змінює локацію з метою вмістити всіх бажаючих.

Він відбудеться 25 травня за адресою вул. Університетська, 14 (біля навчально-лабораторного корпусу), початок о 16:00. Крім традиційних конкурсів бограча та кулінарного мистецтва, насиченої концертної програми, на студентів чекають різноманітні спортивні конкурси, переможці яких одержать призи від організаторів, повідомляє офіційний сайт УжНУ.

 

20 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів