Яскравий флешмоб "Сонечко у долонях" за участі дітей і батьків провели сьогодні у Тячеві

Яскравий флешмоб "Сонечко у долонях" за участі дітей і батьків провели сьогодні у Тячеві
Сьогодні, у Міжнародний день дітей, у Тячеві на Поштовій площі відбулося свято для випускників дошкільних закладів міста.

 

Схвильовані дошкільнята, одягнені у вишивані сукні та сорочки, разом з батьками, друзями та вихователями вишикувалися біля сцени. Відкрили урочисту частину дійства учні Тячівської ЗОШ І-ІІ ст. №1, провівши яскравий флешмоб «Сонечко у долонях».
Відтак, виступив на сцені міський голова Іван Ковач, який щиро привітав маленьких випускників зі святом та побажав їм успіхів у шкільному житті, а також подякував за сумлінну працю вихователям. Відтак депутати та члени виконкому міськради вручили малечі на згадку про роки дошкілля символічні книги випускника. Також було нагороджено грамотами від міської ради та управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради кращих працівників дитячих закладів.
З вітальним словом до малюків, їх наставників та батьків звернувся начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради Василь Куля. Подякували вихователям за гідне виховання їх малюків батьки. А випускники розказали віршовані рядки та заспівали пісню про дитсадок. Наприкінці свята дітвора з вихователями станцювали танок на площі та випустили в небо повітряні кульки.
Захід продовжила концертна програма, яку спільно з наставниками підготували учні шкіл об’єднаної громади та вихованці ЦДЮТ м. Тячів. У рамках свята на Поштовій площі відбулася й виставка дитячих художніх робіт учнів освітніх закладів об’єднаної громади та проводився конкурс малюнків на асфальті «Щасливе дитинство».

Джерело: Tyachiv.com.ua

 

01 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів