Де і чим сьогодні займаються працівники-комунальники в Ужгороді

Де і чим сьогодні займаються працівники-комунальники в Ужгороді
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення на вулиці Другетів, відновлюють освітлення дорожніх знаків «Пішохідний перехід» біля шкіл №7,13. На в’їзді в Ужгород з боку словацького кордону фарбують стелу.

 

«УжАгромікс» косить схили Київської набережної, прополює і поливає квітники у місті. Розпочинають працівники підприємства зрізати сухі дерева у місті, зокрема, сьогодні такі роботи проводять на проспекті Свободи, у сквері позаду ОДА.

Вулицю Загорську косить КШЕП, вулицю Перемоги – працівники «Прибиральник Плюс», Радищева, Достоєвського – «Ужбудсервіс».

«АВЕ-Ужгород» продовжує косити зелені зони на площі Кирила і Мефодія та косить у сквері Масарика, на вулиці Митній, зелену зону на перехресті проспекту Свободи та вулиці Швабської.

Працівники комунального підприємства КШЕП роблять поточний ремонт на вулицях Митрака, Робочій, а працівники КБК на Ужанській. Також КБК займається облаштуванням каналізаційної мережі, влаштуванням покриття з кам’яної бруківки на Замкових Сходах. Роблять працівники цього ж підприємства і капремонт тротуарів на вулиці Будителів (викладають ФЕМ-плитку), реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького (підготовчі роботи, розширення проїжджої частини), капітальний ремонт вулиці Можайського (підготовка земляного полотна, влаштування корита).

ТОВ «БК Антрол» прокладає каналізаційні мережі на внутріквартальних територіях вулиць М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13. На площі Дружби Народів у рамках капітального ремонту тротуарів викладають бруківку. Продовжують працівники підприємства і поточний ремонт (перевлаштування бруківки) на вулиці Боженка.

Викладають бордюри на вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця) працівники товариства «Олександрія Кепітал».

На внутрішньоквартальній території на вулиці Легоцького, 72-70 викладають ФЕМ-плитку (капремонт).

ТОВ «Аква-Реконструкція» робить капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлового будинку на вулиці Л. Толстого, 31.

Ремонтують покрівлі житлових будинків за адресами: Благоєва, 10, пр. Свободи, 7/26, 34.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

15 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів