Закарпатський прикордонник за 2 тис. гривень "закривав очі" на масштабний потік контрабанди

Закарпатський прикордонник за 2 тис. гривень "закривав очі" на масштабний потік контрабанди
3 жовтня відділом внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України спільно з представниками військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону України, ВБКОЗ СБ України в Закарпатській області, у рамках контролю за вчиненням злочину по кримінальному провадженню за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.3 369, ч.2 ст.419 КК України, задокументовано факт надання військовослужбовцем Мукачівського прикордонного загону іншому військовослужбовцю зазначеного прикордонного загону, частини неправомірної вигоди, у розмірі 2000 гривень.

 

За ці кошти планувалося отримати сприяння у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України поза пунктами пропуску.

Крім того, у ході подальших заходів з викриття місць накопичення тютюнових виробів міжвідомчою групою проведено ряд обшуків та виявлено близько 300 ящиків контрафактного курива, на суму понад 2 мільйони гривень. Сигарети порушники ретельно маскували та, скоріш за все, готували для переміщення через кордон.

В даний час тривають подальші перевірочні заходи. 

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

04 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів