Погоджено програму економічного і соціального розвитку Ужгорода на наступний рік

Погоджено програму економічного і соціального розвитку Ужгорода на наступний рік
Проект Програми економічного і соціального розвитку Ужгорода на наступний рік погодили сьогодні члени виконкому Ужгородської міської ради.

 

У документі наводиться аналіз основних показників економічного і соціального розвитку міста упродовж 9-10 місяців цього, 2017 року, очікуване виконання у 2017 році та прогноз основних показників економічного і соціального розвитку міста на 2018 рік.

Визначено пріоритети розвитку Ужгорода – створення стимулів для існуючих підприємств і «стартапів», забезпечення прозорості та спрощення процедур реєстрації бізнесу та отримання дозволів, у тому числі через електронні комунікації, покращення міжрегіонального економічного співробітництва та розвиток економічних відносин із містами-партнерами за кордоном. Ідеться і розроблення стандартів житлової забудови з урахуванням вимог якості, енергозбереження, доступності для людей з інвалідністю та інтегрованості з належною соціальною інфраструктурою, формування у місті оптимальної мережі лікувальних закладів первинного та вторинного рівня та чимало іншого.

У додатках до рішення наведено основні показники програми – що і де планується робити, ремонтувати, скільки це коштуватиме, в рамках яких саме міських Програм.

Згодом проект програми розглянуть також на сесії міської ради.

Схвалили сьогодні на черговому засіданні виконкому і звіт про виконання Програми економічного та соціального розвитку Ужгорода за січень-вересень цього року. Усі показники за різними напрямками докладно представлено у таблицях додатків до рішення.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Нагадаємо, У міськраді Ужгорода погодили Проект бюджету міста на 2018 рік

 

13 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів