У центрі Берегова урочисто відкрили головну новорічну ялинку міста

У центрі Берегова урочисто відкрили головну новорічну ялинку міста
За традицією, у заходах з цієї святкової нагоди взяли також участь депутати міськради на чолі з мером Золтаном Бабяком

 

У понеділок (18 грудня) – у переддень Святого Миколая – центр Берегова заполонило кілька сотень людей, з-серед яких найбільше шкільної молоді з батьками – вони зійшлися до "зеленої красуні", аби урочисто відкрити новорічну ялинку. Юнаки та дівчата з шоу-гурту "Стріт-Денс" внесли до цього святкового дійства неабиякий оживляж: у культурницькій програмі з "миколайчиками" у червоних шапочках танцювала світова красуня Аня Якимець. До атракції долучилися Мікулаш і Святий Миколай, які з собою "привели" казкових Діда Мороза та Снігуроньку.

Щоправда, останні прибули на кінній "кочії" (через безсніжжя два гніді доправили цих сценічних персонажів на білій колісній кареті, хоча її можна переобладнати як сани). Сміху та радощам біля ялинки не було меж: коли ще трапиться малечі така щаслива нагода кружляти в хороводі з білосніжною та чарівною Снігуронькою, іншими новорічними казковими героями. Знаково, що між присутніми гуляв і калейдоскоп цього  святкового сценарію доповнював велетенський Собака – символ 2018 року. Підходив до кожного, хто бажав з ним потрапити на світлину.

Ми зафіксували, коли цей всюдисущий учасник передноворічного "ялинкового" дійства позував з сімейством Павлюків – двома Миколами (батьком і сином), дружиною-матір‘ю та бабусею-свекрухою в одній особі Жужанною, а також їхною невісткою і чарівною онучкою Еммою. Щоправда, стояв поруч тихо та безголосо, аби гавкотом не злякати маленьку гостю (у колясці) цього яскравого шоу. Дітки берегівського барвистого дійства нерідко ставали у чергу, аби Собаку погладити та фотоспалахом зафіксувати таку унікальну мить. 

До речі, цьогорічну головну новорічну ялинку для міста вирубали не в Карпатах, а "знайшли" вічнозелене дерево у Берегівському держлісгоспі (директор Богдан Шойного). Навідалися на відкриття головної "зеленої красуні" мер Берегова Золтан Бабяк зі своїми заступниками, секретарем міськради Людмилою Токар, а також депутати міської ради Віталій Антіпов, Іван Гускі, Віктор Саєнков, Андрій Максименко, Микола Павлюк, Роберт Шош, Стефан де Молнар, Люба Шклянка, інші "урядовці" з головної "вариської хижі" та районного "білого дому", директор ДП "Берегівський держлісгосп" Богдан Шойного тощо.

Петро КРУК

 

19 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів