Закарпатський хабарник у "зеленому кашкеті" 60 діб сидітиме під домашнім арештом

Закарпатський хабарник у "зеленому кашкеті" 60 діб сидітиме під домашнім арештом
Таке рішення прийняв Ужгородський міськрайонний суд.

 

За клопотанням військової прокуратури Ужгородського гарнізону військовослужбовцю відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на 60 діб.

Відповідне рішення ухвалив 5 лютого 2018 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області.

Нагадаємо, 3 лютого поточного року військова прокуратура Ужгородського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Департаменту внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України та Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт надання неправомірної вигоди вказаним сержантом.

Хабар у розмірі 3 тис грн призначався товаришу по службі, який входив до складу добового наряду з охорони державного кордону, за сприяння невстановленим особам у переміщенні 3000 пачок цигарок через державний кордон України до Республіки Угорщини.

Окрім того, затриманому правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

 

08 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів