Народні депутати, які принесли Закарпаттю 117 млн грн, отримали від керівників області відзнаки «За розвиток регіону»

Народні депутати, які принесли Закарпаттю 117 млн грн, отримали від керівників області відзнаки «За розвиток регіону»
П’ятеро народних депутатів України, які принесли Закарпаттю додаткових 117 мільйонів гривень, отримали від керівників області відзнаки «За розвиток регіону» (+ ФОТО) Керівники Закарпаття Геннадій Москаль та Михайло Рівіс зустрілися в Камінному залі облдержадміністрації з п’ятьма народними депутатами України, котрі протягом 2017 року добилися виділення з Державного бюджету України для місцевих бюджетів Закарпатської області додаткових коштів у вигляді субвенції для здійснення заходів щодо соціального-економічного розвитку.

 

Якщо в 2016 році загальна сума, яку додали ці ж народні депутати Закарпаттю, становила 85,4 мільйонів гривень, то в 2017-му вона збільшилася до 117,4 мільйонів гривень. Кошти були використані на ремонт доріг, будівництво спортивних споруд, соціальні об’єкти, модернізацію інфраструктури і так далі.

– Депутати Роберт Горват, Іван Крулько, Михайло Ланьо, Валерій Лунченко та Василь Петьовка представляють різні парламентські фракції чи політичні партії, однак їх об’єднує відстоювання інтересів Закарпаття в органах центральної влади, насамперед у Верховній Раді України, – наголосив Геннадій Москаль.

– Це дуже суттєва допомога, за яку всі закарпатці висловлюють вам щиру подяку, – зазначив М.Рівіс. –  Сподіваємося, що ваша активність у лобіюванні інтересів області стане прикладом і для інших народних депутатів, які представляють Закарпаття у Верховній Раді України.

На знак вдячності закарпатців за активну роботу у Верховній Раді України Г.Москаль та М.Рівіс нагородили п’ятьох народних депутатів спільною відзнакою облдержадміністрації та обласної ради «За розвиток регіону».

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

07 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. До ширки 2018-03-07 / 15:08:09

    Просто срам!!!