Відпочиваючі у Тибаві 63 дітей з наставниками зустрілися з полісменами Свалявщини

Відпочиваючі у Тибаві 63 дітей з наставниками зустрілися з полісменами Свалявщини
До дітей та вихователів духовно-просвітницького літнього табору «Камо градеши» навідалися співробітники ювенальної превенції та групи швидкого реагування Свалявського відділення поліції.

 

Співробітники Свалявського відділення поліції говорили під час зустрічі з дітьми духовно-просвітницького літнього табору «Камо градеши» про роботу поліцейських та заходи особистої безпеки під час літніх канікул.

До дітей та вихователів духовно-просвітницького літнього табору «Камо градеши» навідалися співробітники ювенальної превенції та групи швидкого реагування Свалявського відділення поліції. 63 дітей разом з наставниками відпочиватимуть на базі навчального закладу у селі Тибава, що на Свалявщині.

На початку зустрічі правоохоронці розповіли дітям про роботу поліцейського, дали змогу приміряти та оглянути спецзасоби, а також нагадали відпочивальникам про правила поведінки під час літніх канікул.

Крім того, ювенальні поліцейські під час спілкування з хлопчиками та дівчатками застерегли їх від вчинення правопорушень та ризикованих розваг, наголосили на згубному впливі вживання алкогольних напоїв, цигарок та наркотичних засобів. Нагадали і про правила поведінки поблизу водойомів, перебуванні на сонці, правила поведінки в таборі, про особисту безпеку та відповідальність за скоєння правопорушень.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів