Друге коло футбольного чемпіонату Закарпатського краю стартувало

Друге коло футбольного чемпіонату Закарпатського краю стартувало
У суботу, 18 серпня стартувало друге коло чемпіонату області з футболу. Всього було зіграно три матчі у вищій лізі.

 

Рахівські «Карпати», які традиційно сильно виступають у рідних стінах не змогли переграти майбутнього учасника аматорського кубку країни – ФК «Вільхівці». Навіть більше, досвідчений ветеран вільхівчан Артур Апіян влучним ударом зі штрафного зумів відкрити рахунок у матчі. Правда, ще до завершення першого тайму «карпатівець» Іван Микуличинський зумів відновити паритет. Як виявилося цей результат і став остаточним у цьому двобої. Матч юнаків завершився з рахунком 7:1 на користь «Карпат».

Цікавим вийшло протистояння в Виноградові між місцевим «Севлюшем» та «Поляною». Вже на 3-й хвилині матчу хавбек гостей Олександр Міклош потужним ударом метрів з 25 відкрили рахунок. Господарі відверто не очікували такого початку й одразу ж взялися відповісти супернику за таку зухвалість. Полянці стримували тиск господарів до 31-ї хвилини. Адріан Пуканич зумів пробити, і хоч захисник і вибив м’яч з воріт, але за допомогою свого асистента арбітр зарахував взяття воріт. Ще до кінця тайму Михайло Чедрик виводить «Севлюш» уперед.

Гостям, які виступають упродовж сезону практично без замін у другій половині  гри  просто не вистало фізичних кондицій грати на рівні проти «Севлюша», який ще тричі завдяки старанням Пуканича, Чедрика та Василя Вашкеби робить результат поєдинку – 5:1 (юнаки 9:1).

Із впевненої перемоги розпочинає друге коло іршавська «Бужора» на виїзді в Хусті   в протистоянні з місцевою «Оболонню». Господарі, хоч і забили першими, проте іршавчани вже на 22 та 31-й хвилинах відповіли влучними ударами Дмитра Жукова та Станіслава Кохана, а довершив перемогу «Бужори» Іван Кинів на 53-й хвилині поєдинку (юнаки – 0:1).

Матч «Витязь» (Концгазо) – ДЮСШ Тячів пройде сьогодні, 19 серпня. А своєрідне дербі між «Ужгородом» та ФК «Середнє» відбудеться 23 серпня, в четвер через участь містян в аматорському чемпіонаті України.

Михайло АРДАНИК

 

19 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів