Ще одні «Карпати» — у жіночій вищій лізі

Ще одні «Карпати» — у жіночій вищій лізі
Наш обласний центр має ще одну гандбольну команду в жіночій вищій лізі. В цю лігу заявилися вихованці СДЮСШОР «Карпати» з гандболу.

 

Тож вже 12 жовтня вищелігові жіночі «Карпати» зіграли свій дебютний матч першого туру проти «Поділля» (Камянець- Подільський). Перший період завершився з рахунком – 19:20, а в другому таймі гості зуміли втримати свою перевагу й завершили зустріч на свою користь – 33:36.

Сьогодні, 13 жовтня о 9:45 відбудеться  другий матч першого туру.

Як зазначив начальник суперлігових «Карпат» Олександр Вереш: «Особливість цієї ліги така, що кращі дівчата зможуть виступати паралельно за суперлігові «Карпати», а для молоді- це хороша школа».

У вищій жіночій лізі 10 команд, які поділені на дві групи – Західну та Центрально-Східну.

У західній групі разом з «Карпатами» - СДЮСШОР виступають «Педуніверситет-Енерго» (Тернопіль), «Поділля» (Камянець-Подільський), «Хмельничанка» (Хмельницький), «Економ-університет» (Тернопіль).

В Центрально-Східній: ДЮСШ-21 (м. Київ), «СумДУ» (Суми), ДЮСШ-3 (Запоріжжя), «Пальміра» (Одеса), ДЮСШ-4 (Кривий Ріг).

Другий тур «Карпати» - СДЮСШОР пропускають, а в третьому, який пройде 2-3 листопада «Карпати» гратимуть на виїзді з «Хмельничанкою».

Напередодні, 12 жовтня, у новому сезоні 2018/2019 в Полтаві поєдинком проти місцевого ГК «Динамо-Полтава» стартували вищолігові чоловічі «Карпати». Про результат цього матчу читайте згодом. 

Семен МИХАЙЛИК

 

13 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів