Троє нардепів від Закарпаття вимагають повністю заборонити автомобільний імпорт з країни-агресора

Троє нардепів від Закарпаття вимагають повністю заборонити автомобільний імпорт з країни-агресора
Це Роберт Горват, Валерій Лунченко та Василь Петьовка.

 

Про це народний депутат України Роберт Горват написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

"У парламенті триває підготовка до другого читання законопроектів №8487 та №8488, що покликані врегулювати ситуацію із ввезенням та використанням на території України вживаних авто на іноземній реєстрації. Чимало з тих пропозицій, що надійшли до згаданих проектів, стосуються, поміж іншого, підвищення ставок акцизного податку на імпорт легкових транспортних засобів із Росії. 

 Натомість ми з Василем Петьовкою та Валерієм Лунченком вважаємо, що потрібно не обмежувати, а  повністю заборонити імпорт транспортних засобів з країни-агресора, а тому звернулися до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана із пропозицією внести транспортні засоби, що походять із Російської Федерації, до переліку товарів, які є забороненими до ввезення на митну територію України. Ми з колегами вважаємо такі дії доречними та логічними у нинішніх умовах. 

 Разом з тим, звернули увагу глави Уряду на необхідності продовжити дію постанов Кабміну №1146 “Про ставки ввізного мита стосовно товарів, що походять з Російської Федерації” та №1147 “Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації”. Ці постанови втратять чинність уже з 1 січня 2019 року. На нашу думку, їх дія повинна бути продовжена".

 

26 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів