Неспокійна ніч на Закарпатті: чергова ДТП

Неспокійна ніч на Закарпатті: чергова ДТП
Вчора, 3 листопада, о 18.55 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на відрізку дороги між селами Мала та Велика Копані Виноградівського району. 

 

 Як встановили виноградівські правоохоронці, водій «ВАЗ-2105» – 21-річний мешканець села Букове, рухаючись в напрямку населеного пункту Мала Копаня, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 40-річного мешканця Великої Копані. Внаслідок зіткнення «ВАЗ-2105» перекинувся на дах. 

В результаті автопригоди постраждали шестеро осіб, а саме водії обох транспортних засобів та їх четверо пасажирів, троє – віком від 22-х до 39 років, а також 11-річна дівчинка. Травмованих госпіталізовано до районної лікарні. За результатами медосвідування водій «ВАЗ-2105» перебував у стані алкогольного сп‘яніння, у нього виявили 1,5 проміле алкоголю в крові. У поліції Виноградова за даним фактом розпочали слідство. Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Вже призначені необхідні експертизи, в ході слідства слідчі з‘ясують всі обставини та причини цієї автопригоди.  Про подію інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

04 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів