Неймовірні фото: найбільший у Європі хрест на горі Керек у Берегові

Неймовірні фото: найбільший у Європі хрест на горі Керек у Берегові
Хрест на горі Керек над Берегово – найбільший в Європі, а в світі поступається лише бразильському і японському. З оглядового майданчика, який облаштований біля Хреста, відкривається приголомшливий вид на Берегово і його околиці, і вночі наше місто з цієї висоти виглядає особливо чарівно, – пише у соцмережі Фейсбук Полосков Анатолий.

 

Цей хрест був встановлений в 2001 році з нагоди 2000 з дня Різдва Христового в день Святих Петра і Павла. Біля його підніжжя зарита капсула з таким посланням майбутнім поколінням: 

"Брати і сестри у Христі! Цей Хрест споруджений у дар майбутнім поколінням на межі третього тисячоліття і присвячений 2000-річчю з Дня народження Христа. Ми, люди, що живемо у цей час, на самому початку Золотого віку, посилаємо Вам це послання і бажаємо миру в душі, серед людей на Землі, здоров'я і Божого благословення. Послання складене у святий день Петра і Павла 12.07.2001 року, м. Берегово".

Натхненниками ідеї встановлення Хреста були берегівчани Володимир Шелемон і Ігор Семененко - завдяки їм, і всім, хто підтримав і допоміг втілити цю ідею, Берегово володіє унікальною туристичною родзинкою, – йдеться у дописі Полосков Анатолий.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів