Гандбол: «Карпати» в другому матчі програють «Реалу»

Гандбол: «Карпати» в другому матчі програють «Реалу»
Другий матч «Карпат» з миколаївським «Реалом» у чемпіонаті України в жіночій суперлізі пройшов уже під диктовку господарок, які зуміли нав’язати свою гру закарпатській команді і вже після рахунок після першого тайма був на користь «Реалу» - 18:14.

 

Наші дівчата завжди потужно проводять другу половину поєдинку, однак, до цього були готові й миколаївки, які вміло вибудували захист і здобули переконливу перемогу 34:26.

Тож після цієї зустрічі «Карпати» з другої сходинки опускаються на третє місце з 15-ма очками, їх посуває херсонська «Дніпрянка», яка прогнозовано здолала броварський ТНУ ДЮСШ 21 і має 16 очок, а лідером впевнено себе почуває львівська «Галичанка» з 18-ма балами в активі.

Наступний матч «Карпати» проведуть вдома 6-7 грудня з броварським ТНУ ДЮСШ-21.

Порадували й чоловічі «Карпати», які паралельно з виступами в вищій лізі України змагають у першості першої ліги Словаччини. Тож наші хлопці у впертому протистоянні зуміли здолати з рахунком 21:20 ГК Слован (Левоче). Хоч після першого тайму карпатівці впевнено володіли ініціативою й мали перевагу в шість м’ячів – 12:6. Мабуть закарпатці дозволили собі розслабилися через що ледь не втратили перемогу, однак, таки втримали вікторію.

А в чемпіонаті України вищої ліги карпатівці гратимуть 22-23 листопада на виїзді в Сумах з місцевим «Сумду».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів