Унікальні кадри Солотвина з висоти пташиного польоту показали в мережі

Унікальні кадри Солотвина з висоти пташиного польоту показали в мережі
Фантастичні краєвиди села Солотвино: солені озера, бази відпочинку Солотвино, алергологічна лікарня з висоти польоту від Туристично-інформаційного центру “Турінформ Закарпаття”.

 

 

Плануєте свій відпочинок в Закарпатті? Підпишіться на корисну сторінку, де ви можете замовити Екскурсії з Максом Адаменко.

Тим хто обирає відпочинок Солотвино буде особливо цікаво переглянути неймовірні краєвиди улюбленої оздоровниці, де за допомогою спелеотерапії оздоровлюються українці.

Як видно, на території солених озер Солотвино, досить багато баз відпочинку, що мають неабияку популярність серед гостей, через зручне розташування по відношенню до солених озер та через розвинуту інфраструктуру.

Солотвино, це одне з найдревніших поселень на території Закарпаття, адже, є відомості, що стверджують, що вже у ІІ ст. нашої ери, тут добували сіль.

Солотвино фотоСтара назва селища – Златіна (Zlathina) вперше зустрічається в офіційних документах, які датуються 1409 роком.

солотвино фото

Солені озера Солотвино

Солоність води в озерах Солотвино складає близько 200 промілле (200 г солі на літр води). За інформацією фахівців, Солотвинські озера володіють цілющими властивостями, що перевершують води і грязі Мертвого моря.

Солотвино фотоСпівробітники Ужгородської філії Одеського НДІ курортології, у 1968 році вирішили використовувати мікроклімат солотвинських копалень для лікування хворих бронхіальною астмою – відкрита Алергологічна лікарня.

солотвино фото

Сьогодні на території Солотвино, розміщена Республіканська алергологічна лікарня, де за допомогою унікальних технологій, здійснюють немедикаментозне лікування хронічної та рецидивуючої патології бронхолегеневої системи, метод, який передбачає застосування мікроклімату солі.

Адреса: Закарпатська область, Тячівський район. Смт Солотвино, вул. Добролюбова, будинок 22, Тел для довідок: 0313456538

Читайте також за посиланням інформацію про Солотвино від Туристично-інформаційного центру  “Турінформ Закарпаття”:

Солотвино бази відпочинку

15 фактів про солені озера та Солотвино

 

 

18 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів