«Робіть світлі справи»: благодійників запрошують оплачувати борги з комуналки за закарпатців, які в біді

«Робіть світлі справи»: благодійників запрошують оплачувати борги з комуналки за закарпатців, які в біді

 

Група компаній Тоlk пропонує долучитися до підтримки родин українців, котрі через воєнні дії опинилися в скрутному становищі, накопичують борги, не маючи можливості вчасно оплачувати рахунки за електроенергію. Це люди похилого віку, багатодітні й малозабезпечені сім'ї, люди, які залишились без роботи або втратили годувальника. Щоб їм допомогти, шукайте на головній сторінці сайту tоlk.ua блок «Робіть світлі справи!» й натискайте на кнопку «хочу допомогти».

У вказаному блоці на сайті створено функціонал, який відображає картки з сумами заборгованостей тих споживачів, котрі перебувають у скрутному становищі. Їхні персональні дані не оприлюднюються, у спеціальному меню благодійник може побачити тільки місце проживання споживача-боржника та суму накопиченого боргу. 

Оплатити обрану суму заборгованості можна одразу на сайті за допомогою онлайн-сервісів і без комісії. Усі переказані благодійником кошти зараховуватимуться безпосередньо на особовий рахунок споживача-боржника. 

«Світлі справи» – це не просто чергова ініціатива Тоlk, це одна з ланок системної роботи компаній, які входять до Групи, з підтримки економіки країни, – коментує СЕО Групи компаній Тоlk Володимир Крупко. – Заборгованість за спожиту електроенергію, яка накопичується у споживачів через те, що вони опинилися в скрутному становищі, призводить до накопичення боргів постачальників перед генераціями. А останні, відповідно, не мають коштів на придбання енергоресурсів для виробництва електроенергії. Щоб розірвати це коло, потрібна консолідація зусиль усього суспільства, і допомога один одному в цей важкий час буде безцінною!»

Важливо: оплата заборгованості здійснюється згідно зі ст. 528 Цивільного кодексу України як виконання обов'язку з оплати за спожиту електричну енергію іншою особою.

Отримати консультацію з приводу цієї послуги чи інших, які надають компанії Групи Тоlk, можна за номером телефону 0800331833.

Долучайтеся! Велике добро складається зі світлих справ кожного з нас! 

 

05 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів