Tolk на зустрічі з підприємцями Закарпаття презентувала нові можливості для бізнесу у розвитку енергозахищеності

Tolk на зустрічі з підприємцями Закарпаття презентувала нові можливості для бізнесу у розвитку енергозахищеності

 

Діалог між учасниками ринку електроенергії, підприємцями та владою відкрив нові горизонти для розвитку енергозахищеності, енергонезалежності та енергозаощадження в регіоні. Зустріч, яку ініціювали ТОВ “Закарпаттяенергозбут” і “TOLK Україна” (Група Tolk), покликана не тільки налагодити тісну співпрацю з партнерами-підприємцями, які працюють на Закарпатті, а й допомогти останнім заощаджувати ресурси та власні кошти, які відтак можна спрямувати в розвиток власного бізнесу, а отже — в економіку країни.

 Директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець під час зустрічі роз’яснила присутнім, як формуються ціни на електроенергію в Україні, які складові універсальної послуги та «вільної» ціни, в чому перевага кожної з них, як змінюються ціни на електроенергію останнім часом і на що слід очікувати в майбутньому. З огляду на підвищення прайс-кепів виходить на передній край і питання заощадження ресурсу: компанії, що входять до Групи Tolk, розглядають співпрацю зі своїми партнерами саме з цієї точки зору, здійснюють для них аудит енерговитрат, розробляють індивідуальні комерційні пропозиції тощо – все задля того, щоб партнер відчував надійне плече в питанні споживання електроенергії.

 У контексті ціноутворення багатьох зацікавила пропозиція, яку започаткувала Група і яку презентував начальник управління продажу бізнес-клієнтами TOLK Україна Андрій Горбковий. Він, зокрема, наголосив на тому, що Тоlk здійснює викуп надлишків електроенергії, виробленої з СЕС у промислових виробників, за ринковою ціною:

«Це питання вкрай актуальне з огляду на те, що чимало підприємств встановлюють власні генеруючі потужності й мають надлишки, які можна реалізовувати й отримувати вигоду. Пропозиція цікава для багатьох ще й тим, що Тоlk пропонує встановлення СЕС для своїх партнерів «під ключ», тобто, супроводжуватиме клієнта від моменту ідеї до підключення та здійснення продажів».

 

Підсилив пропозицію зі встановлення альтернативних джерел електроенергії запрошений на зустріч директор Департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Тарас Триндяк, який нагадав про ініціативи, які працюють на рівні області в цьому контексті:

«Безперебійна робота бізнесу нині — важливий елемент функціонування економіки нашого регіону та країни загалом, саме тому на рівні Закарпаття ініційовано низку програм для підтримки підприємців, і найвідоміша серед них – «Energy Help», – зазначив Тарас Триндяк. – Програма передбачає компенсацію суб’єктам господарювання частини вартості придбаних альтернативних джерел генерації енергії за власні або кредитні кошти».

 Генеральний директор TOLK Україна Ірина Береснєва обговорила зі споживачами питання імпорту електроенергії в разі виникнення її дефіциту: «Група компаній Tolk однією з перших розпочала імпорт електроенергії з Європи для своїх промислових споживачів згідно з укладеними договорами. Це надало компаніям можливість працювати на повну потужність, що було і залишається вкрай важливим для наших партнерів».

Також Ірина Береснєва наголосила на важливості вибору стабільного постачальника з огляду на складну ситуацію, що склалася в період опалювального сезону попереднього року та може бути реальною проблемою і тепер. За її словами, цінність комфортного та сталого електропостачання завжди повинна бути пріоритетом для споживачів. 

ТОВ "Закарпаттяенергозбут"

 

09 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів