Наталіія Німець: Вчасні розрахунки за спожите світло - це можливість відновити зруйновані ворогом об’єкти енергетики

Наталіія Німець: Вчасні розрахунки за спожите світло - це можливість відновити зруйновані ворогом об’єкти енергетики
Виробництво електроенергії для забезпечення потреб населення та фронту і відбудова зруйнованих ворогом об’єктів енергетики – саме на це спрямовуються сьогодні всі кошти, які ми з вами сплачуємо за спожиту електроенергію. Саме тому питання вчасних та в повному обсязі здійснених розрахунків – питання національної ваги. Про це говорять в компаніях Групи Tolk і наголошують: розраховуватися можна за допомогою всіх сучасних онлайн-сервісів, у банках, поштових відділеннях.

 

Для громадян, які мають заборгованість і не можуть одразу сплатити всю суму – передбачений такий механізм, як реструктуризація існуючої заборгованості.

Як укласти угоду на реструктуризацію заборгованості за спожиту електроенергію?

Ті ж споживачі, котрі отримують субсидію, повинні сплатити борги до закінчення квітня – в протилежному разі ризикують втратити державну допомогу.

Українці, які хочуть отримувати субсидію, повинні оплатити борги за спожиту електроенергію до кінця квітня

Про все це, а також про цінову політику на електроенергію, про перспективи розвитку енергоринку, про фінансову дисципліну споживачів говорила в програмі «Актуальне інтерв’ю» Наталія Німець, директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk).

Повна версія інтерв'ю:

 

21 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів