Концерт «FOLK JAZZ» відбудеться в Ужгороді

Поринути у вир обрядового музичного фольклору в сучасній обробці,    втіленого звуками гітари та фортепіано запрошують артисти Закарпатської   філармонії Ігор ЛИТВИНОВ (гітара) та Наталія ЛЕНДЄЛ (фортепіано).

 

Гуцульська енергія, румунські танці, іспанські пристрасті, закарпатська лірика, старовинні балади, обрядовий музичний фольклор у сучасній обробці - все це прозвучить 30 листопада 2023 у музичному вечорі «FOLK JAZZ».

У концерті бере участь і солістка Закарпатської філармонії з неповторним тембром та свіжим стилем виконання Мирослава ШВАХ-ПЕКАР (мецо-сопрано).

Ви зможете насолодитись яскравими, харизматичними виконавцями та поринути у магічне злиття музичних звуків, які подарують слухачам незабутні враження. 

Ведуча  – Ольга ДОНЕЦЬКА.

 

Концерт розпочнеться о 18:30   

Тривалість концерту: одна година.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України.   

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються у КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів