На Закарпатті розпочався щорічний конкурс "Різдвяна листівка з Ужгорода"

На Закарпатті розпочався щорічний конкурс "Різдвяна листівка з Ужгорода"
Ужгородський прес-клуб проводить традиційний передсвятковий творчий конкурс «Різдвяна листівка з Ужгорода». Діти можуть подати на конкурс тематичні малюнки, які, за результатами читацького голосування, будуть надруковані та стануть справжніми поштовими листівками. Їх підпишуть усі охочі, а волонтери забезпечать різдвяних листівок доставку військовим на фронт.

 

Конкурс малюнків «Різдвяна листівка з Ужгорода» триватиме до 18 грудня. Окрім зображень зими та свят, Ужгородський прес-клуб закликає учасників малювати і Перемогу України.

До участі у конкурсі запрошуються творчі закарпатці та закарпатки віком від 2 до 16 років. Серед робіт, поданих на конкурс, через голосування оберуть малюнки, які стануть справжніми поштовими листівками: 12 робіт, які наберуть найбільшу кількість «лайків» у соцмережах будуть надруковані у вигляді листівок і увійдуть у святковий набір «Різдвяна листівка з Ужгорода». Автори робіт-переможців отримають смачний святковий подарунок і набори з 12 листівок.

Після оголошення результатів та нагородження переможців конкурсу кожен охочий зможе підписати листівку для військових, а волонтери із благодійного фонду «Добрі справи Закарпаття» забезпечать доставку листівок з Ужгорода безпосередньо на фронт.

Партнери конкурсу – друкарня Print Line Studio, ТМ «Закарпатський пряник» та БФ «Добрі справи Закарпаття» 

До участі запрошуються діти віком від 2 до 16 років. Малюнки (якісні скани або фотографії) надсилайте до 18 грудня на email: [email protected] з поміткою Christmas card.

Обов’язкова інформація у листі з малюнком: ім’я дитини, вік, контакти батьків.

Голосуйте за роботи на сторінці zaholovok.com.ua у соцмережі Facebook.

Намалюйте власну листівку! Подаруйте військовим частинку тепла!

 

03 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів