Майстерні Святого Миколая, арт-терапевтичні заняття, зимовий табір для дітей: «Щасливі діти» запрошують на зимові активності

Майстерні Святого Миколая, арт-терапевтичні заняття, зимовий табір для дітей: «Щасливі діти» запрошують на зимові активності
Зима – не привід нудьгувати. Зима – привід вдягнутися тепліше і поринути з головою в цікаві зимові активності! Так вирішили у ГО «Щасливі діти» і розробили низку різноманітних заходів, покликаних урізноманітнити дозвілля дітей взимку і зробити його яскравим і захопливим.

 

Одна за одною відкривають свої двері для малечі Майстерні Святого Миколая від «Щасливих дітей». Перша така майстерня працювала у Перечині, наступна прийматиме маленьких відвідувачів у Великому Березному у прийдешні вихідні. У Майстернях дітки дізнаються про справи та життя Святого Миколая та грають в інтерктивні ігри й виготовляють новорічні прикраси власними руками разом із помічниками Чудотворця. Загалом заплановано провести 4 таких Майстерні.

Також «Щасливі діти» відкрили реєстрації на творчі екскурсійні заняття в ужгородському екзотаріумі «Акваріум». Під час екскурсій діти матимуть нагоду познайомитися з екзотичними тваринками-мешканцями «Акваріуму» і розвіяти страхи, сформовані під впливом стереотипів щодо тих чи інших тварин. Кожна з екскурсій завершуватиметься творчим майстер-класом на природничу тематику.

Стартували й реєстрації на групові арт-терапевтичні заняття для мам із дітками. На заняттях під керівництвом художниці-керамістки Ольги Ладижець жінки з дітьми навчатимуться працювати з керамікою й виготовлятимуть із неї авторські вироби, а ще – малюватимуть фантазійні яскраві картини. Заняття проходитимуть у затишній майстерні художниці, в невеличких групах, у доброзичливій атмосфері взаєморозуміння і підтримки, тож будуть особливо корисними для жінок із дітками з числа переселенців та родин військовослужбовців.

Незабаром запрацює і зимовий табір для дітей молодшого шкільного віку від ГО «Щасливі діти». Табір працюватиме впродовж тижня і матиме різноманітну, насичену заходами програму. Анімаційні розваги, спортивні активності, прогулянки, квести, творчі та кулінарні майстер-класи, екозаняття, заняття з психологом, арт-терапія – все це і трохи більше дозволить забезпечити дітлахам якісне дозвілля та цікаво провести зимові канікули.

Впродовж зимового періоду також триватимуть заняття для діток з логопедом і дитячо-батьківські групові заняття з психологом, які «Щасливі діти» запустили ще восени. Всі заняття відбуваються в ігровій формі, із залученням сучасних практик, у супроводі професійних логопедів та психологині.

Менеджерка проєктів ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева каже: «Ми хочемо, аби наші діти мали щасливе дитинство, попри всі труднощі, через які зараз проходить наша країна. Тому ми дуже вдячні партнерам, які з готовністю підтримують наші ідей й ініціативи. Вся наша команда нині працює як один злагоджений механізм, і це велике щастя – мати в однодумцях людей, які розуміють одне одного з пів слова і віддаються спільній роботі на повну».

Детальні анонси всіх активностей публікуються на сторінці ГО «Щасливі діти» у Фейсбуці. Там же відбувається реєстрація на кожний новий захід. Також анонсування здійснюється в телеграм-каналі «Пташка».

В організації відзначають, що попит на якісне дозвілля – дуже високий: форми для реєстрації інколи доводиться закривати за кілька годин через велику кількість бажаючих. Тож, аби не пропустити можливість долучитися до заходів, варто підписатися та слідкувати за сторінкою. Адже попереду – багато цікавого, повідомляють у ГО «Щасливі діти».

Проєкт реалізується Благодійною Організацією Благодійний фонд Комітет медичної допомоги в Закарпатті - CAMZ у співпраці з ГО "Щасливі діти" за підтримки terre des hommes та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

 

07 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів