Донецький драмтеатр 16 грудня запрошує на святкову прем'єру «Листоноші святого Миколая»

Донецький драмтеатр 16 грудня запрошує на святкову прем'єру «Листоноші святого Миколая»
Запрошуємо на святкову прем'єру Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь). За п'єсою Марти Гурин, режисер — Ірина Ципіна, художник — Оксана Радкевич.

 

Напередодні зимових свят кожен маленький хлопчик і дівчинка відкривають свої найбільші Мрії в листах до святого Миколая.

Хтось просить нову ляльку, хтось конструктор, цукерки чи машину. А хтось бажає лише... Мрія кожної дитини з добрим серцем — унікальна і святий Миколай зробить усе можливе для її здійснення.

Головне, щоб він прочитав ЛИСТ!

А якщо лист випадково загубився? Наша історія саме про такий випадок. Але ж не можна, щоб котрийсь із маленьких мрійників сумував на свята! На щастя лист вчасно помічають маленькі мишенята — вони вирішують доправити пропажу Миколаю. Ставши листоношами святого, вони вирушають у мандрівку з купою пригод та небезпек.

Чи встигнуть мишенята передати листа? Чи здійсниться заповітна дитяча Мрія? В Ужгороді завітайте на прем'єру вистави «Листоноші святого Миколая» 16 грудня о 16-00 та побачите все на власні очі.

Цікаво, що у декораціях вистави та костюмах героїв використані зображення (скан копії) справжніх листів із Мріями реальних дітей. Їх написали діти з Маріуполя, які тимчасово проживають в Ужгороді.

З нетерпінням чекаємо зустрічі!

Квитки на сайті concert.ua та у касі театру

 

12 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів