Стартувала реєстрація на пробне незалежне оцінювання

Правила тестування зазнали суттєвих змін, тож ця сесія - шанс для абітурієнтів розібратися в них.

 

Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з   1 листопада до 15 грудня 2014 року .

Вартість участі у тестуванні не змінилася і становить 89 гривень за кожне з випробувань. Тим часом, у 2015-му при вступі вже не діятимуть сертифікати минулих років, тільки цьогорічні, а шкільна підсумкова атестація з української мови і літератури проводитиметься виключно на основі результатів тестування. Скасовується і звичний прохідний мінімум у 124 бали. Тепер спеціальні експертні комісії оцінюватимуть, чи достатньо в абітурієнта знань, щоб навіть претендувати на навчання у виші.

Вводиться шкалювання і поріг здав-не здав для всіх предметів для того, щоби визначити мінімальний набір знань, який потрібен абітурієнту, щоб працювати і далі вчитися студентом.
Окрім того, вперше з української мови і математики вводиться два рівні складності завдань - базовий рівень і поглиблений. Який рівень знань повинен вибрати абітурієнт, він дізнається, прочитавши правила прийому.
Детальну інформацію щодо порядку реєстрації розміщено на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання.
Для кожного учасника пробного зовнішнього незалежного оцінювання на веб-сайті регіонального центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну сторінку «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».

 

03 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів