Чи потрібно закарпатським десятикласникам цьогоріч проходити пробне ЗНО?

Особливу увагу на можливість проходження пробної сесії ЗНО у цьому році мають звернути і учнів 10-х класів.

 

Не зважаючи на те, що до вступу у виші діти мають ще рік, деякі деталі і нюанси кампанії треба вивчати вже сьогодні, наголошують закарпатські освітяни. 

Так, у регіональному центрі оцінювання якості освіти радять десятикласникам починати підготовку до ЗНО вже зараз. У зв’язку з імплементацією Закону «Про вищу освіту» сьогоднішнім учням 10-х класів через рік доведеться письмово зазначати свої вступні пріоритети. Зокрема, це переліки вишів та спеціальностей, до яких прагнутимуть абітурієнти. Тому замислитись над цим необхідно якомога раніше, щоб у майбутньому прийняти виважене рішення. 

Маючи певні уявлення вже в цьому році, школяр зможе пройти пробні тести і таким чином зробити для себе необхідні висновки. Утім така рекомендація стосується тих, хто хоче в повній мірі вивчити і пройти всі етапи підготовки. 

Загалом, до початку пробної сесії ЗНО її учасникам необхідно обрати профільні предмети. Надто, якщо профілююча дисципліна стала несподіванкою

Пробне тестування з української мови та літератури пройде 21 березня 2015 року. Через тиждень, 28 березня, абітурієнти зможуть випробувати свої знання з інших предметів.

Усі тести будуть складені вже за новими стандартами, відповідно до завдань основної сесії ЗНО.

 

06 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів