Як після матчу "Говерли" один штовхав, а двоє матюкалися

Як після матчу "Говерли" один штовхав, а двоє матюкалися
Ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» Олександр Денисов поділився інформацією з приводу інциденту після матчу «Сталь» Д – «Говерла» (1:0), який відбувся в суботу, 19 березня.

 

– Стосовно всього, що сталося після фінального свистка в матчі «Сталь» Д – «Говерла». У нас є протокол, складений арбітром матчу Олександром Дердо, в якому сказано наступне: «Після закінчення матчу гравець №20, Віталійс Ягодінскіс, за межами поля штовхнув руками в груди четвертого арбітра. Головний тренер команди, В'ячеслав Грозний, за межами поля, після закінчення матчу, нецензурно висловлювався на адресу бригади арбітрів. Старший тренер команди «Говерла» Олексій Величко відкрив двері в суддівську й нецензурно вилаявся на адресу арбітрів».

Звичайно, варто чекати розглядів за фактом порушень, і, можливо, дисциплінарних стягнень із «Говерли». Такі ось наслідки матчу.

Також у нас є реакція комітету суддівського корпусу України, а саме П'єрлуїджі Колліни, на епізод із не зарахованим голом у ворота «Говерли». Ми отримали роз'яснення, що футболіст ужгородської команди Сергійчук заважав голкіперу зреагувати на м'яч, оскільки знаходився на траєкторії польоту м'яча в ворота, і, відповідно, саме тому цей гол не зарахували.

Ми будемо стежити за розвитком ситуації після скандалу в підтрибунному приміщенні. Але я не вважаю, що «Говерлу», як висловився Грозний, «убивають». Так, є прецеденти з пенальті в 2-х матчах, але, якщо «Говерла» не потрібна, її можна було технічно прибрати за рахунок боргів.

uzhgorod.net.ua  

 

 

22 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів