Відбувся турнір на честь відомого закарпатця - капітана "Динамо" (Київ) кінця 1960-их

Відбувся турнір на честь відомого закарпатця - капітана "Динамо" (Київ) кінця 1960-их
На його честь Федерація футболу Закарпаття традиційно проводить турнір серед ветеранів футболу.

 

23 квітня у Мукачеві на стадіоні «Авангард» вшанували нашого іменитого земляка Василя Турянчика, - інформує Федерація футболу Закарпаття.

Нагадаємо, що 17 квітня Василь Юрійович святкував 81-у річницю від дня народження. На його честь Федерація футболу Закарпаття традиційно проводить турнір серед ветеранів футболу. Цього року у ювілейному, 20-му турнірі, участь у змаганнях взяли збірні Волівця, Мукачева, Ужгорода та Берегова.

На урочистому нагородженні на честь «залізного» капітана лунало багато вітань, а іменинник подякував керівництву федерації за підготовку та проведення турніру. До речі, минулого року, на 80-річний ювілей, у змаганнях взяли участь й юні футболісти, серед яких був і онук іменника.

Кубок за перше місце отримав капітан команди збірної Берегівщини Володимир Петрушка, який, до речі, нещодавно святкував день народження. Медалі за друге місце отримали ветерани Мукачева, за третє – Волівця та Ужгорода.

Огркомітет визначив і кращих гравців. Серед збірної Берегівщини таким став Володимир Петрушка; у команді Мукачева – Андрій Афанасьєв; в Ужгорода – Богдан Футуйма; серед волівчан – Василь Беца.

 

Результати поєдинків:

Ужгород – Воловець – 1:4

Мукачево – Берегово – 0:1

Берегово – Ужгород – 5:1

Воловець – Мукачево – 1:2

Мукачево – Ужгород – 2:0

Воловець – Берегово – 1:1.

 

25 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів