Через огорожу в Ужгородську тюрму потрапив підозрілий пакет

Через огорожу в Ужгородську тюрму потрапив підозрілий пакет
10 травня на територію Закарпатської установи виконання покарань невідома особа з прилеглої будівлі здійснила перекид пакунку через огорожу.

 

З метою відпрацювання даної інформації та встановлення осіб, причетних до події, працівниками установи спільно зі старшим оперуповноваженим Національної поліції Закарпатської області було прийнято рішення про відслідкування руху даного пакету.

Даний пакунок підібрав засуджений А. з числа господарської обслуги та потайки проніс на режимну територію установи. Під приводом видачі дієтичного харчування ув’язненим однієї з камер установи, засуджений А. потайки передав вказаний пакунок ув’язненому Б.

Опісля було проведено обшук у камері та виявлено і вилучено пакунок, у якому знаходились два мобільні телефони марки «Soni Experia» та «Nokia» із зарядними пристроями, дві упаковки сухих харчових дріжджів вагою близько 200 грам, два медичні шприци, целофановий пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, ззовні схожої на наркотичну.

Про дану події складено відповідні документи, повідомлено чергову частину Ужгородського ВП ГУ НП в Закарпатській області та відділ БНОН ГУ НП в Закарпатській області, повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області.

 

12 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів