Мер Ужгорода повідомив, що сьогодні негода наробила у місті

Мер Ужгорода повідомив, що сьогодні негода наробила у місті
Про наслідки негоди, яка сьогодні вирувала у місті, на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Богдан Андріїв.

 

Зокрема, впали дерева на вулицях Плеханова, Йокаї, Фучика біля будинку №42, перехресті вулиць Руської - Лесі Українки. На вулицях Руській та Тіхого дерева пошкодили машини.

На Собранецькій через коротке замикання виникла аварійна ситуація на трансформаторній підстанції. Через це без електроенергії вулиця Локоти та прилеглі. Також наразі без енергопостачання мікрорайон Підлипники, вулиці Жемайте, Гвардійська, Щедріна (і сусідні).

Для ліквідації наслідків буревію задіяно працівників комунальних служб та підрядних організацій, ДСНС, МРЕМ.

 

28 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Катерина 2016-07-28 / 23:55:07

    SOS !!! Допоможіть!!! Шановний п.міський голова Андріїв Б.! Звертаються до Вас мешканці буд.13-А по вул.Ф.Тіхого у м.Ужгороді з проханням негайно прийняти міри по захисту наших конституційних прав на здоров"я, життя та збереження нашого майна,так як ще одного буревія наша 50 річна алея з аварійних трухлявих кленових дерев "поважного віку" не витримає. Богу дякувати, що під час лиха 26.07. та 28.07. 2016 р..коли падали великі гілки та стовбури діаметром 40 см та довжиною 10-15 м не загинули люди.Але сильно пошкодилось майно мешканців будинку. Після другого буревія ці трухляві величезні гілки угрозливо понахилялись в різні боки, скриплять та потріскують.Невже обов"язково потрібно дочекатися ,щоб побило вікна ,позносило балкони, або, Боже боронь хтось загинув? Доводимо до Вашого відома,що згідно п.8 Постанови КМ України № 1045 від 01.08.2006 р."Про затвердження Порядку видалення дерев кущів у населених пунктах" відповідно до ст. 28 З-ну України "Про благоустрій населених пунктів" у процесі ліквідації наслідків стихійного лиха, а також, у разі,коли стан зелених насаджень загрожує життю, здоров"ю громадян та їх майну,видалення зелених насаджень здійснюється НЕГАЙНО,навіть лише з після подальшим оформленням Акта.