Хустський активіст звинувачує екологів лісгоспу у свідомому обмані прокуратури

Хустський активіст звинувачує екологів лісгоспу у свідомому обмані прокуратури
Прокуратура не може спіймати лісову мафію, заявив на своїй сторінці у Фейсбук заступник голови громадської ради при Закарпатському ОУЛМГ Роман Келемен.

 

Як розповів активіст, прокурори викликали еколога для встановлення вітровалу, морозобою і гнилі на кількох ділянках. "І яким було здивування нас всіх , що він – еколог не бачить порушення і взагалі він на тому не розуміється... Ось я йому показую, що дерева спиляні бензопилою, а він каже, що це їх повалив вітер", – пише Келемен. За словами активіста, у серпні еколог назвав причиною падіння дерева морозобій, тобто стовбур дерева тріснув від великого морозу.

"Ось чому на Закарпатті екологія ніколи не бачила порушення екології. Для чого така екологічна служба? І це ви собі уявіть, що вони так дурять прокуратуру, а що тоді вони відповідають громадянам. Для чого тоді було літати на вертольоті над лісом голові ОДА Москалю та генпрокурору Луценку, для чого тратити було паливо ? Але здивувало всіх, що проїжджаючи біля стихійного смітєзвалища, еколог навіть не звернув на це увагу", – написав активіст.

 

11 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів