Щойно відремонтовану міжнародну трасу проорав плугом закарпатський тракторист

Щойно відремонтовану міжнародну трасу проорав плугом закарпатський тракторист
На дорозі міжнародного значення М-26 "Дяково – Вилок", яка веде до єдиного на Закарпатті вантажного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні, пошкодив покриття тракторист із Виноградівського району. Про це голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Капітальний ремонт тут не проводився з часу здобуття Україною незалежності. Цього року вдалося отримати понад 30 мільйонів гривень для капремонту дороги, оскільки збоку розташовані поля, дорожники зробили 24 асфальтні заїзди для сільгосптехніки. 

"Наступного тижня запланували урочисте відкриття дороги, і ось нате! Якийсь тракторист із с.Петрово, не захотівши проїхати кількасот метрів до заїзду, звернув прямо з дороги на свою ділянку й проорав плугом асфальтне покриття. Залишив свій слід в історії села… І знаєте, що цікаво? Ніхто й не думає перекривати дорогу і вимагати покарати «народного умільця», всі сидять тихо, наче так і має бути. Сільський голова навіть обурюється: «А що там такого? Він же не 200 метрів проорав…» Тепер думаю – чи варто взагалі будувати дорогу для таких, перепрошую, «дикунів»?" – пише Москаль. 

За словами голови ОДА, тракториста зараз шукають, для нього готують "штрафні санкції".

 

 

04 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів