Державний кордон зі Словаччиною заблоковано

Державний кордон зі Словаччиною заблоковано
Закарпатські пересічники о 10:00 12 листопада розпочали мирну акцію протесту на КПП «Ужгород». Проїзд на кордоні фактично заблокували, як це відбувалося і на попередніх акціях.

 

Акція розпочалась із півгодинним запізненням – чекали на головного активіста Павла Павлова. Наразі посередині дороги «зламались» автомобілі, тим самим перегородивши шлях до пункту пропуску.

На прес-конференції представники ініціативної групи «пересічників» обіцяли, що це не спричинить нікому незручностей, а людей будуть пропускати. Проте зараз на КПП «Ужгород» спостерігається незначне скупчення автомобілів, яке, це вже викликало обурення у інших учасників руху. Так, гість із Львівщини нарікав, що вирішив з родиною поїхати до Кракова, де і проживає останні роки, а тут в Ужгороді кордон заблоковано.

Варто також зазначити, що організація бажати бути кращою. Вони постійно сперечаються та сваряться між собою.

Нагадаємо, напередодні оголошеної акції інші власники  автівок з іноземною реєстрацією вирішили заздалегідь «відмітитися» на кордоні.  У результаті ввечері 11 листопада велика кількість автівок утворила чергу на КПП. Затор по обидва боки дороги сягнув майже знаку «Ужгород».

Читайте також: Акції на підтримку «пересічників» пройдуть про всій Україні.

Uzhgorod.net.ua

 

12 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів