Нічна спроба "пересічників" встановити на КПП "Ужгород" свої правила провалилася

Нічна спроба "пересічників" встановити на КПП "Ужгород" свої правила провалилася
Осіб, які здійснювали перекриття руху автомобілів на кордоні, притягнуто до відповідальності

 

Учора власники автомобілів з іноземною реєстрацією розпочали чергову акцію щодо блокування пункту пропуску «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною. Водії даних автомобілів перешкоджали законним діям прикордонників та погрожували їм фізичною розправою.

Так,близько 22-ї години, після проходження усіх видів контролю на виїзд з України у пункті пропуску «Ужгород», 7 транспортних засобів зіноземною реєстрацією під керуванням громадян України, під’їхали до лінії державного кордону та розвернулись в бік зустрічної смуги. Один із пасажирів, залишивши транспортний засіб, відсунув металеву загорожу та запустив інші автомобілі на зустрічну смугу, яка веде в бік України. Після чого водії зупинились та заблокували в’їзд до пункту пропуску.

Крім того, власники автомобілів з іноземною реєстрацією та пасажири даних транспортних засобів поводили себе нетактовно, вживали ненормативну лексику та погрожували правоохоронцям фізичною розправою.

У відповідь співробітники Держприкордонслужби, у межах своїх повноважень, до одного з правопорушників змушені були застосувати засоби фізичного впливу.

Осіб, які здійснювали перекриття руху автомобілів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 та ст.185-10 КУпАП

З метою локалізації даної ситуації проінформовано Головне управління Національної поліції та Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Нагадаємо, що після тижневого блокування КПП «Ужгород», яке стартувало 12 листопада, на КПП «Ужгород» змінили процедуру пересічки, змусивши водіїв на авто з іноземною реєстрацією розвертатися уже на словацькому боці, що передбачає штамп у закордонному паспорті.

 

01 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Шуфрич 2016-12-02 / 08:31:01

    Попередній бунт (перекриття) було заказане!!! Зато нічого і не робилось! А зараз все не то що хочуть!)))

  2. Євген 2016-12-01 / 22:16:52

    А ще й видалили мій коментар. ПРОДАЖНІ ..

  3. петро 2016-12-01 / 21:59:47

    Брехня щирої води від прикордонників. Люди просто хотіли розвернутись по малому колу, використовуючи своє законне право. Натомість до двох водіїв прикордонники застосували невмотивовану фізичну силу, запакували у бобик і завезли на заставу, де склали протоколи.

  4. Евген 2016-12-01 / 16:02:51

    Ви брешете. Все замовлене такого і близько не було, хто голими руками буде лізти на озброєного прикордонника, ганьба вам