Власниця квартири в Ужгороді побила своїх орендарів

Власниця квартири в Ужгороді побила своїх орендарів
У суботу 3 грудня близько 10-ї ранку екіпаж ужгородських патрульних отримав повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Оноківській.

 

Прибувши на місце пригоди, поліцейські з’ясували, що за адресою виклику заявник разом із дружиною винаймають помешкання. Третього грудня власниця будинку разом із своїми синами прийшла до орендарів із вимогою негайно залишити приміщення, при цьому виштовхуючи мешканців та завдаючи їм удари. Внаслідок таких дій заявник та його товариш, який на момент події також перебував у приміщенні, отримали тілесні ушкодження.

Патрульні викликали на місце події швидку та слідчо-оперативну групу. Після освідчення заявника на стан алкогольного сп’яніння патрульні запросили його в Ужгородський відділ поліції для написання заяви.

Під час перебування у квартирі заявника патрульні помітили підозрілі предмети. Наразі слідчими перевіряється причетність орендарів до крадіжок у місті.

Нагадуємо,  погроза вбивства або замах на людське життя та здоров’я є кримінальним правопорушенням. Пам’ятайте про відповідальність!

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

 

05 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів