Містер і місіс Сміт завітали до "Ужгорода"

Все просто: сімейку з простацьким прізвищем Сміт грає парочка найсексуальніших акторів сучасності. Без них фільм тягне на звичайну комедійну стрілялку з плоским сюжетом. На щастя творців і продюсерів фільму — акторів вони підібрали відмінно. Пітт і Джолі під красиву музику тримають нас, естетів, біля екрана з роззявленим ротом повним захоплення та попкорну.

 

Сміти одружені не так давно, але їхній шлюб уже тріщить по швах. На щастя, у них ? один від одного секрети. Саме вони і рятують ситуацію. Джон і Джейн приховали один від одного одну й ту ж саму деталь сво?ї біографії. Справа в тому, що Сміти ? професійні кіллери, які працюють на конкуруючих хазяїв. ? так уже вийшло, що наступним контрактом Джона повинне стати убивство Джейн, а новою справою Джейн ? фізичне усунення Джона.

Відмінна музика, шикарний антураж, фатально не хитрий сюжет і багато ефектних пушок ? от усе, що знадобилося для оформлення двох дорогоцінних мегазірок. Журналісти забезпечили картині відмінний піар, тільки і тріскотячи про пристрасний роман тільки що розведеної Джолі з її одруженим партнером по фільму. А розлучення, яке відбулося відразу по закінченні зйомок, Бреда Пітта з Дженніфер Еністон тільки підлило бензину в вогонь: бульварна преса запевня?, що саме розкрадачка гробниць стала причиною розпаду ці?ї здавалось ідеальної пари. Так що за розгляданням "чогось більшого" в екранному дуеті Джолі і Пітта глядач навряд чи помітить огріхи режисури.

[b]Жанр: трилер, пригоди, романтика
Студія: Summit Entertainment
Режисер: Дуг Ліман
У ролях: Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Адам Броуді, Мігель Кабалль?ро, Вільям Фіхтнер, Бентон Дженнінгс
Сайт: http://www.mrandmrssmithmovie.com/
Тривалість: 95 хв. [/b]

 

06 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів