Африканські мотиви в "Доміоні"

Таке враження, що развеселий шреківський ослик сходив до стиліста… І перетворився в смугастого зебру Марті (Кріс Рок). Тепер його кращий друг — цар звірів, лев Алекс (Бен Стіллер). І живуть вони в кращому зоопарку Америки.

 

Смугастий Марті мрі? про подорожі і дикі савани. Цим він відрізня?ться від своїх друзів: лева Алекса, зірки зоопарку, іпохондричного жирафи Мелмана (Девід Швіммер), захопленого своїми хворями, та спритної бегемотиці Глорії (Джада Пінкетт Сміт). Один раз уночі Марті втіка? з зоопарку, а друзі, як і годиться, кидаються його рятувати від дурних учинків. У результаті вся компанія потравля? у дикі джунглі острова Мадагаскар.

Але, якщо дружба з левом у багатому смакотою Мангетенському зоопарку захоплююча та мила, то поїздка з зубастим і зголоднілим другом у дикі африканські краї перетворилася для зебри Марті у жорстке сафарі.

Мультик рясні? веселими моментами і симпатичними мордочками. Вашим малятам сподоба?ться. Що стосу?ться технічної реалізації ідеї, тобто 3D-анімації ? вона блискуча. Герої ?Мадагаскару? сплющуються і розтягуються в кращих традиціях американської мультиплікації.

На "Мадагаскар" треба приходити з дітьми. Вони по достоїнству оцінять його жарти й отримають масу задоволення. Але і дорослим теж не завадить на півтори години повернутися в дитинство і посміятися над симпатичними та кумедними героями нового шедевра від Dreamworks Pictures.

[b]Жанр: комедія, анімаційний фільм
Студія: Dreamworks Pictures
Режисер: Ерік Дарнелл, Том Макграт
У ролях: Бен Стіллер, Кріс Рок, Гвен Стефані, Джада Пінкетт-Сміт, Девід Швіммер, Саша Барон Коен, Седрік Ентертейнер, Енді Ріхтер
Сайт: http://www.madagascar-themovie.com/
Тривалість: 80 хв. [/b]

 

06 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів