Тенденції відпочинку на Закарпатті взимку 2016/2017

Тенденції відпочинку на Закарпатті взимку 2016/2017
Взимку 2017 року переважна більшість українців традиційно обирають відпочинок в середині країні, а саме на Закарпатті. Готелі в горах почали бронювати з вересня місяця, однак цього року тенденції дещо змінилися.

 

У зв’язку з підвищенням цін на комунальні послуги та скачки валюти, особливо простежується попит на недорогий відпочинок на Закарпатті.

Українські туристи обирають менш відомі курорти, де значно завищені ціни не лише на проживання, а й на продукти харчування, гірськолижне спорядження та витяги. Так, лідерами цього року стали Славське, Яремче та Поляна.

Згідно даних ресурсу знижок та розпродажів Скидочник, широка пропозицій готелів заставляє боротися за клієнтів та знижувати вартість на проживання. Таким чином, відпочити в готелі на Закарпатті можна на 30-50% дешевше. Акційні пропозиції діють навіть у високий період, про що свідчать дані за новорічні та різдвяні свята.

Наступний наплив туристів очікується на День святого Валентина та 8 березня. Однак навіть на ці дати можна забронювати готель за зниженою вартість. Переглянути всі акційні готелі на 14 лютого можна за посиланням.

Окрім Карпат, в ці дні туристи відвідують Львів, Ужгород, Чернівці та Одессу.

 

27 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів