Ісус Христос — хто він для нас у сучасному житті?

Ісус Христос — хто він для нас у сучасному житті?
Минуле і сучасне: хресна дорога, страта Ісуса Христа, мирське суєтне життя людей нашого часу...

 

У неділю, 2 квітня, у Перечинському греко-католицькому Свято-Миколаївському храмі відбувся показ пантоміми «Хресна дорога», яку підготувала керівник дитячого церковного хору «Квіти для Господа» Іванна Яцола разом з малими прихожанами. У десятихвилинній постановці поєднали минуле і сучасне: хресна дорога, страта Ісуса Христа, мирське суєтне життя людей нашого часу.

– Постановка дуже актуальна, особливо зараз, у період Великого посту. Нею хотіли привернути увагу людей до ролі Ісуса Христа у нашому житті – з ним легше жити, долати труднощі, адже він нас любить,- зауважує пані Іванна. – Ісуса розіп’яли 2000 років тому, але він воскрес, аби врятувати нас. Він приходить до нас, але ми відкидаємо його, бо поринули з головою в комп’ютер та Інтернет. У сім’ях нема любові, миру, багатий проганяє бідного зі свого двору з ні з чим. Раз у рік беремо до рук Біблію, читаємо – і тут нам телефонують. Після телефонної розмови вже й забули, про що читали. Закриваємо книгу і йдемо гуляти.

Діти грали та співали неперевершено, зворушливо. Музичний супровід забезпечив отець Мирослав (гітара) та вчитель музичної школи Наталія Самош (скрипка).

Тетяна Грицищук, ГК, фото автора

 

03 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів