Неймовірний камбек львів’ян в півфіналі ДЮФЛУ

Неймовірний камбек львів’ян в півфіналі ДЮФЛУ
Напередодні на стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбулися півфінальні матчі заключної частини змагань дитячо-юнацької футбольної вищої ліги серед команд U-17.

 

У першому півфіналі зійшлися вітчизняні гранди – київське «Динамо» та донецький «Шахтар». У цьому поєдинку кияни «розгромили» гірників з рахунком – 5:0.

Значно драматичнішим вийшов матч між львівським «УФК-Карпати» та олімпійським коледжом «ім.І. Піддубного» з Києва. Вже на початку другої половини зустрічі рахунок був 3:0 на користь учнів ОК ім.І.Піддубного. Мабуть кияни вже подумками були на матчі-фіналі, але львів’яни проявили справжній характер і зуміли зрівняти результат матчу. Причому третій м’яч змогли забити вже на останніх секундах гри. А далі була тривала серія післяматчевих пенальті, причому  воротарі вирішували, хто гратиме в фіналі. Львівський кіпер зумів вразити ворота свого візаві з коледжу, а от воротар київської команди не влучив у рамку, тож -8:7 перемога львів’ян в серії пенальті.  До слова, ворота «карпатівців» захищав наш земляк Михайло Готра. 

Тож у фіналі, який відбудеться 2 липня на стадіоні «Автомобіліст» зустрічатимуться «Динамо» та «УФК-Карпати». А серед  учасників фінальної частини U-15 у півфіналах 1 липня в с. Поляна (Свалявський район) зійдуться київське «Динамо» з «Дніпром» та «УФК-Карпати» з донецьким «Шахтарем».

Роман СЕНИШИН

 

01 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів