На Закарпатті пройдуть цікаві велотурніри

На Закарпатті пройдуть цікаві велотурніри
Наприкінці липня у Мукачеві пройде «Excalibur Race» – велогонка, участь у якій зможуть взяти не лише дорослі велогонщики, але й діти.

 

29 липня на центральній площі, біля ратуші, пройде дитяча велогонка. Зареєструватися можна вже з 9.00. Старують змагання о 11.00.

Більше інформації щодо участі у змаганнях за телефонами 066 406 75 25, 096 831 66 64.

Інші змагання «WILD WILD FEST» – перший музично-велосипедний український фестиваль, відбудеться на Закарпатті вже втретє

Дата проведення: 4- 6.08.2017;

Місце: турбаза “Лумшори” (с.Лумшори, Перечинський район, Закарпатська область);

Програма: музика, велозаїзди, активності, вечірки, кінопоказ, театр;

На територіі: їжа та напої за помірними цінами, кемпінг з охороною, котеджі, санітарні зони, лаундж-зони для відпочинку.

Що є: готова зона для відпочинку, неймовірна програма і чудова природа.

Що потрібно: підірватись і приїхати:)

Детальна інформація:

* Квитки ви можете придбати на фестивалі чи попередньо в точках продажу та в інтернеті (https://lumshori.karabas.com/wild-wild-fest-2017)

Як дістатись? Ви можете потрапити на фестиваль, використавши громадський транспорт (залізничний вокзал та автовокзал), власне авто (на територіі турбази є паркінг) та велосипед. Відстань від Ужгороду становить близько 50 км.

На територіі: кемпінг, котеджі, санітарні зони (душеві та туалети), медичний пункт, охорона. Також на територіі фесту розміщені гастрономічні точки – їжа, на будь-який смак (вегетеріанська кухня, закарпатська, європейська); напої – трав’яні чаї, лимонади, сангрія, глінтвейн, мохіто, пиво, сливовиця; солодощі…

 

13 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів