На залізничному блок-пості "Павлове" у вагоні виявлено макову соломку

Хоча за декларацією там були поліетиленові кульки

 


16 серпня 2005 року, на блок-посту митного поста ?Павлове? ужгородські митники під час здійснення митного контролю вантажного потягу ? 3605 у задній частині одного з вагонів виявили не задекларований за встановленою формою напівпрозорий політетиленовий кульок, в якому знаходилася речовина рослинного походження з характерним запахом коричневого кольору.
За результатами зважування було встановлено, що вага брутто речовини становить 1,7 кг, а проведений експрес-аналіз, за допомогою спеціального приладу для визначення наркотичних речовин, дав позитивну реакцію на наявність у даній речовині наркотичного засобу ?макова соломка?. Даний залізничний вагон був відправлений з фірми ?Криворізький залізорудний комбінат? до м.Кошіце (Словаччина), в документах якого вантаж був зазначений як ?руда залізна?. Машиніст потягу, громадянин України, пояснив, що виявлений кульок з речовиною рослинного походження йому не належить і власник йому не відомий.
Отож, речовина вилучена, митниками складено протокол про порушення митних правил, повідомила Вікторія Сенгетовська,гол.інспектор по зв?язках з громадськістю та ЗМ?Ужгородської митниці

 

18 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів