28 старовинних монет іноземного виробництва вилучено в австріяка

У четвер, 18 серпня 2005 року, на митний пост “Ужгород”, що на українсько-словацькому кордоні, заїхала легкова автомашина марки “Форд” під керуванням громадянина Австрії.

 

Разом з ним у приватних справах до Словаччини їхав і його співвітчизник гр.М. Ужгородські митники запропонували їм заповнити митну декларацію, в якій останній австріяк вказав про наявність в нього 11900 угорських форинтів. При усному опитуванні він стверджував, що крім заявленого, в нього нічого не ма?.
Однак, інтуїція в інспекторів підказувала їм інше... Так, при проведенні митного контролю документів, ручної поклажі та речей у австріяка було виявлено не задекларовані та не заявлені ним при усному опитуванні 28 старовинних монет іноземного виробництва. Ці монети знаходилися у сумці для документів, яка була на громадянинові Австрії. Виявлені монети гр.М. визнав сво?ю власністю. Кілька з цих монет датовані 1757, 1763, 1768 та 1812рр., інші ? ще старовиніші.
Таким чином, порушивши митні правила, монети в австріяка були вилучені, повідомила Вікторія Сенгетовська,гол.інспектор по зв?язках з громадськістю та ЗМ? Ужгородської митниці.

 

19 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів