21-річний мешканець Свалявщини проведе 4 роки в тюрмі за грабіж

21-річний мешканець Свалявщини проведе 4 роки в тюрмі за грабіж
Апеляційний суд Закарпатської області підтримав апеляційну скаргу прокуратури та скасував вирок суду першої інстанції в частині призначення покарання, призначивши 21 - річному, вже неодноразово раніше судимому мешканцю Свалявщини, покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.

 

Державним обвинувачем в суді першої інстанції доведено, що юнак умисно, з корисливих мотивів проник у дім та, не реагуючи на усі зауваження потерпілої, викрав гроші з її гаманця.

Свалявським районним судом визнано винним місцевого мешканця у вчиненні грабіжу, поєднаного з проникненням у житло (ч.3  ст. 186 КК України) та засуджено до 4 років позбавлення волі. Водночас, на підставі ст.75, 76 КК України обвинуваченого звільнено від відбування покарання призначивши 3 роки іспитового строку.  

Не погодившись з таким вироком суду, прокуратура його оскаржила.

Відтак,  апеляційний суд Закарпатської області підтримав доводи прокурора та врахувавши, що юнак вже неодноразово судимий, вчинив тяжкий корисливий злочин маючи непогашену судимість, задовільнив апеляційну скаргу прокурора призначивши реальне покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

08 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів